Hur du steamar och spelar in på Netflix

Netflix är en av de mest populära tjänsterna för videostreaming och är ett välkänt namn för de flesta. De erbjuder ett stort utbud av filmer och serier och medan Netflix-appen har en funktion som låter dig ladda ner film för att se offline så är denna funktion väldigt begränsad och låter dig inte exportera filerna eller spara dem permanent.

Lyckligtvis kan du med de verktygen som beskrivs här spela in och ladda ner alla dina favoriter bland det som är populärt på Netflix. På så vis kan du sedan enkelt se dem igen även på andra enheter så dom TV, telefon eller varför inte bränna dem på DVD eller BluRay. Som om inte det vore nog så kan du också ladda ner dem dubbelt så snabbt utan att påverka kvalitén!

Ladda ner dina favoriter bland det som är populärt på Netflix

Innan du kan börja ladda ner alla dina favoriter så behöver du förstås ett program som kan hjälpa dig att spela in och ladda ner dessa filmer och serier. Audials är ett bra alternativ för att ladda ner Netflixfilmer och serier och det är helt gratis. Du behöver heller inte registrera dig för att använda det. Ladda helt enkelt ner programvaran och installera det. Skulle du vara missnöjd så kan du enkelt avinstallera det när som helst.

Efter att installationen är klar så är det bara att starta programmet och klicka på ”Video Streaming”. Välj den profil med ditt önskade filformat, till exempel MP4 från ”Format” på botten av din skärm.

Sedan klickar du på Netflix-knappen i programmet vilket kommer att öppna ett litet fönster på din skärm. Detta fönster kommer att fråga dig vilken browser som du vill använda för att spela in Netflix; Chrome, Firefox eller Edge. När du klickar dig vidare så kan du sedan ställa in de olika inställningarna för din inspelning, till exempel om du vill ha undertexter, vilket format och vilken uppspelningsfart som du vill använda dig av. Du kan också ställa in ytterligare inställningar om du vill konvertera videon till audio eller om du behöver ställa in en specifik hastighet för formatet.

Efter att du har startat om din browser så är du nu redo att tuta och köra. Bara öppna Netflix i din webbläsare, välj film eller serie som du vill spela in sedan kommer programmet börja spela in automatiskt direkt när videon börjar spelas. För att vara säker på att du får bästa möjliga kvalitet så se till att videon spelas upp i sitt originalformat. Du kan närsomhelst kontrollera hur inspelningen går i kontrollfönstret.

Efter att din inspelning är färdig så kommer filmen eller serien automatiskt att flyttas till Audials spellista till höger på din skärm. Därifrån kommer den sedan att sparas till din dator där du kan se din video antingen direkt i programmet eller så kan du välja en annan applikation om du hellre vill det.

Så nu vet du hur man spelar in och sparar video från Netflix. Det är inte svårare än så!