Top 10 stremingtjänster online

Människor lämnar successivt de traditionella kabel-tv-abonnemangen där de mesta handlar om nyheter och spel online och väljer istället streamingtjänster på nätet där du kan streama alla Die Hard filmer när du vill. Här är en lista över de 10 mest populära streamingtjänsterna online 2022.

1. Netflix

Netflix är den ursprungliga streamingtjänsten och är fortfarande ett av de bästa alternativen. Biblioteket är enormt och uppdateras ständigt med nya serier och filmer.

2. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video erbjuder ett bra urval av filmer och tv-serier samt en del originalprogram som är värda att kolla in.

3. Hulu

Hulu har en blandning av gamla och nya tv-program samt ett hyfsat utbud av filmer. Det är också ett av de enda ställena där du kan hitta några aktuella tv-program från nätverken som streamas kort efter sändning.

4. HBO Now

Om du är ett fan av HBO-program är HBO Now definitivt värt att kolla in. Det erbjuder alla HBO:s nuvarande och tidigare program, plus ett roterande urval av filmer.

5. Sling TV

Sling TV är en nyare streamingtjänst som erbjuder direktsändning av tv utan kabelabonnemang. Den har ett bra urval av kanaler, inklusive några bra sportalternativ.

6. Playstation Vue

Playstation Vue är ett annat bra alternativ för att streama direktsänd tv utan kabelabonnemang. Det erbjuder ett bra urval av kanaler och ett rimligt pris.

7. CBS All Access

CBS All Access är ett måste för fans av CBS-serier. Det erbjuder alla CBS:s nuvarande och tidigare program, plus några originalserier och ett roterande urval av filmer.

8. NBC Sports Gold

Om du gillar sport är NBC Sports Gold definitivt värt att kolla in. Det erbjuder direktsändningar av olika sportevenemang samt repriser och annat sportinnehåll på begäran.

9. DIRECTV NOW

DIRECTV NOW är ett annat bra alternativ för att streama direktsänd tv. Det erbjuder ett bra urval av kanaler och ett rimligt pris.

10. YouTube TV

YouTube TV är ett nyare alternativ som erbjuder ett imponerande urval av kanaler och en utmärkt DVR-funktion. Det är definitivt värt att kolla in om du letar efter ett bra alternativ till kabel-tv.

Sammanfattning

De tio största streamingtjänsterna på nätet 2022 är: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Now, Sling TV, Playstation Vue, CBS All Access, NBC Sports Gold, DIRECTV NOW och YouTube TV. Varje tjänst har sina egna unika erbjudanden, så den som letar efter en ersättning för traditionell kabel-tv bör kolla in alla tjänster för att hitta den som passar bäst.