Streama & Spela in med Amazon Prime Video

Amazon Prime Video är en streamingtjänst som ger användarna tillgång till tusentals filmer och tv-serier samt Amazon Original-innehåll. Med ett Amazon Prime-medlemskap kan användarna streama och spela in sina favorittitlar på alla enheter som är anslutna till internet. Oavsett om du letar efter en romantisk komedi, ett actionfyllt äventyr eller en klassisk filmkväll för hela familjen.

Streama Amazon Prime Video

Streama med Amazon Prime Video för att njuta av en mängd olika genrer för varje tillfälle. Välj bland Hollywoods storfilmer, klassiska filmer och populära tv-program, alla med bonusfunktioner som intervjuer med skådespelare och bilder bakom kulisserna. Med ett Amazon Prime-medlemskap kan användarna se sina favorittitlar i HD- eller 4K-upplösning på enheter som stöds.

Streama Amazon Prime Video med VPN

Om du vill få åtkomst till innehåll som bara visas i vissa länder kan du använda dig av ett så kallat virtuellt privat nätverk (VPN). Via ett VPN kan användare få tillgång till dolt innehåll, skydda sina data och streama Amazon Prime Video i flera länder.

  1. Hitta den bästa VPN tjänsten som har en server i det landet du vill streama Amazon Prime Video från.
  2. Ladda ner och installera den VPN tjänsten du valde.
  3. Öppna VPN programmet och anslut till det landet du vill streama ifrån.
  4. Sedan kan du säkert öppna Amazon Prime Video i din webbläsare och skapa ett konto.
  5. Nu har du tillgång till Amazon Prime i det landet du valde i din VPN tjänst och kan streama de filmer och serier du vill se!

Spela in med Amazon Prime Video

Med Amazon Prime Video kan användarna spela in sina favoritfilmer och tv-program och se dem när som helst. Du kan lagra inspelningarna direkt på ditt Amazon-konto och hålla reda på alla dina favorittitlar. Inspelningarna lagras i molnet, så du kan komma åt dem på alla enheter som är anslutna till ditt Amazon-konto.

  1. För att spela in med Amazon Prime Video, öppna Amazon Prime-appen på din enhet.
  2. Logga in på ditt konto och bläddra bland de tillgängliga titlarna. När du hittar något du vill spela in klickar du på det för att börja streama.
  3. På uppspelningsskärmen väljer du ”Record” (spela in) och bekräftar sedan ditt val genom att klicka på ”OK”. När titeln har spelats in färdigt, kan den från ditt Amazon Prime Video-bibliotek och kan ses när som helst.

Amazon Prime Video är en fantastisk streamingtjänst som ger användarna tillgång till tusentals filmer och tv-program med bonusfunktioner. Med ett Amazon Prime-medlemskap kan du streama och spela upp dina favorittitlar på vilken enhet som helst som är ansluten till internet.