Streama och spela in på Disney Plus

Disney+ erbjuder sina användare ett stort utbud av olika filmer, serier och animerade filmer. Här hittar du bland annat titlar som ”The Greatest Showman”, ”Mandalorian” eller ”Ratatouille”.

Dock finns inte alla dessa filmer tillgängligt för alltid utan förr eller senare så kommer de att tas av plattformen för att istället göra plats för nyare titlar. Så vad kan du göra för att se till att du ska kunna fortsätta att titta på dina favoritvideor om och om igen? Om du inte har lust att spendera din tid med att spela på https://kortspel.eu/ så behöver du ett bra program som kan spela in videon på samma gång som du tittar på den på din dator.

Hur du laddar ner från Disney +

Det finns idag flera olika program tillgängliga som kan hjälpa dig att spela in och spara dina favoritvideor, filmer och serier på ett enkelt sätt. Ett av dessa program är Audials som låter dig spela in dina favoriter från Disney+ i högsta kvalitet.

Börja med att ladda ner Audials mjukvara och klicka på ”installera”. Detta program är helt gratis och du behöver inte registrera dig någonstans. Skulle det visa sig att det inte lever upp till dina förväntningar så kan du snabbt och enkelt avinstallera programmet.

Efter installationen så startar du helt enkelt programmet och klickar dig vidare till ”Video streaming”-sektionen där du väljer Disney+. Efter att du har klickat på ”Disney+”-knappen så följer du instruktionerna i det lilla fönstret som kommer öppna sig.

Öppna sedan Disney+ i din webbläsare, gärna Chrome, Firefox eller Edge. Sedan klickar du bara på videon som du vill spela in. Programmet kommer att börja spela in direkt när din video börjar spelas. För att få bästa kvalitet så rekommenderas det att du spelar videon i dess originalformat. Du kan hela tiden följa din inspelning i kontrollfönstret.

När inspelningen av videon är klar så kommer den automatiskt att flyttas till spellistan till höger på din skärm. Du kommer nu ha möjlighet att bestämma om du vill spara din video som MP4, WMV, AVI, 3GP eller något annat. Audials kommer att tagga din video automatiskt efteråt. Du kan nu spela din video direkt i Audials eller i en annan applikation om du hellre vill det.

Spela in dina favoritfilmer dubbelt så snabbt

När du spelar in filmer och serier med Audials så kan du också välja att spela in dem dubbelt så snabbt utan att för den skull minska kvalitén på din video. Bara ändra filmens inställning för att spela upp den dubbelt så snabbt som vanligt.

Andra alternativ för att spela in dina favoritserier och filmer

Om det skulle visa sig att du är missnöjd med Audials så kan du enkelt avinstallera programmet utan några problem. Det finns flera andra program på marknaden som du också kan välja bland för att spela in från olika streamingtjänster på nätet. En snabb Google-sökning ger dig flera olika alternativ att välja bland, både som gratisprogram liksom program som du kan behöva betala för att använda.