Sant eller falskt?

Varje människa har egna vanor och lever på sitt egna sätt. Vi alla dricker, går och ser ut olika ut. Sedan finns det några saker som vi alla utför på samma vis och saker som vi gör på ett vist sätt utan att veta varför samt hur man egentligen ska göra. Vi lär oss utav varandra och med det sagt vet vi att saker och ting som vi gör vardagligt är något vi lärt oss av våra medmänniskor.

Det finns alltid olika teorier om hur man ska använda vad och varför man ska göra det. Detta tycker jag är ganska intressant eftersom att jag alltid undrat vad vissa saker egentligen är till för. Det finns inte ett riktigt svar på allt men i dagens klipp diskuteras vad och varför. Vi ställer frågorna till er, vilken teori tror ni är sant?

Skjortan är ett klädesplagg som bärs ofta utav både killar och tjejer till olika tillfällen, den används numera inte bara till formella sammanhang utan även till en enklare outfit som bärs en vardag.

Första punkten som diskuteras i detta klipp är kroken som ligger på ryggen under kragen. Vad är den egentligen till för? Svaret får vi inte i detta klipp MEN det finns tydligen olika teorier bakom detta. Den första som diskuteras är att det kanske är meningen att man ska hänga skjortan på det viset, fast gör man det kan den lätt bli skrynklig. Andra teorin är att denna krok ska hjälpa dig att knyta slipsen enklare och tredje teorin är att man förr i tiden klippte bort denna när man var i ett förhållande för att visa andra att man är upptagen.

I dagens klipp diskuteras tio olika saker, kolla igenom hela klippet för att kunna svara på alla frågor om vilken teori som faktiskt gäller.

Vilken teori tror ni är sann? Lämna en kommentar i kommentarsfältet, skriv gärna varför du tycker som du gör.