Streama och spela in från ESPN

Idag kan du streama det mesta live direkt i din datorn, och detta inkluderar så klart även en hel del sport. Problemet är dock om man vill kunna spara det man har tittat på för att kunna se det igen vid ett senare tillfälle.

Det var inte så jättelänge sedan som man hade för vana att spela in vad man nu än tittade på på tv för att senare kunna se det igen. I takt med att allt fler streamingtjänster hittade ut på nätet så är det nu alltfler som väljer att streama det de är intresserade av genom datorn istället. Vad en del kanske inte vet är att det är möjligt att spela in och spara det du har tittat på även i datorn, oavsett om det är oddset live eller något annat. Det är heller inte särskilt krångligt.

Hur kan man spela in oddset live för att se det igen senare?

Det kanske första du behöver göra är att hitta någon form av programvara som låter dig spela in och ladda ner vad det nu än är som du är intresserad av att titta på. En av dessa programvaror som du kan använda heter ”Audials Movie”.

Du börjar helt enkelt med att ladda ner mjukvaran för detta program och installera det. Det är gratis och du behöver inte registrera dig om du inte vill. Du kan också enkelt avinstallera det om du skulle bestämma dig för att du inte vill använda det längre. Efter att du har laddat ner och installerat programmet så är det dags att öppna det och klicka på ”Videostreaming”.

Klicka dig sedan vidare till ESPN i programmet och öppna sedan espn.com i din webbläsare antingen från Chrome eller Firefox. Väl där så väljer du sedan vilken film eller video som du vill spela in och så klickar du på det. Programmet kommer att börja spela in automatiskt när du börjar spela videon.

Se till att videon spelas i sitt originalformat för att se till att du får bästa möjliga kvalitet. Du kommer att se hur inspelningen går i programmets kontrollfönster.

När inspelningen av din video är klar så kommer den i sin tur att flyttas till Audials spellista som finns till höger på din skärm. Videon från ESPN kan sedan spelas in och sparas i de olika videoformaten MP4, WMv, AVI, 3GP och så vidare. Audials mjukvara kommer att tagga filmen efteråt. Du kan nu välja att spela videon direkt i Audials eller så kan du helt enkelt välja att spela upp den i någon annan applikation om du hellre vill det.

Andra alternativ när det kommer till streaming

Audials har flera nöjda användare över hela världen men om du skulle prova på Audials och känna att det helt enkelt inte är för dig så kan du enkelt avinstallera programmet utan några problem. Det finns också gott om andra program tillgängliga som du kan använda för att spela in eller ladda ner olika videor och livestreams både från ESPN så väl som andra streamingtjänster online.