TV-serier

När man har ett par dagar ledigt och mest har lust att bara ta det lugnt och inte springa runt på massa events eller umgås, då är streaming toppen. Kända serier som man aldrig har tid att titta på när dom sänds på tv blir plötsligt tillgängligt, när man vill och hur man vill. Kanske har man sett ett enstaka avsnitt på tv och tyckte det var bra, men så glömmer man att titta nästa gång eller så är man rätt och slätt för trött och somnar framför tv’n. Då är lösningen rätt runt hörnet. En streamingtjänst med alla dina favoritserier bara ett par klick undan och ofta billigare än ett abonnemang på fler tv-kanaler.

true-list-2-520x314

Att titta på tv idag gör man ibland, inte lika ofta som förr. Det kommer sig nog av att allt finns tillgängligt om man bara har en mobil. Att ligga lite extra länge i sängen en söndag och leta upp sin favoritserie hör till idag och det är det också många som säkert gör. Att hitta rätt bland alla streamingtjänster som erbjuds är inte så svårt. Ofta får man en månad gratis och då kan man pröva sig fram kostnadsfritt. Det ger alla möjligheter till att gå igenom urval och se om det passar för just dig.

Det pratas på senare år om så kallad binge watching. På svenska kan man översätta det till att maratontitta. Det händer ibland att tv-kanalerna visar alla avsnitt i en säsong på en och samma helg, men då ska tiden passa också. Med din pc, surfplatta eller mobil så väljer du själv när du ska ta en helg i sängen med favoritsnacksen till din favorit-serie. Är det spännande plöjer man lätt igenom ett par säsonger på en helg. Finns tiden så finns möjligheten.