Veckans klipp: Skådespelare från hitserien Stranger Things svarar på frågor

Stranger Things är serien som alla pratar om just nu. Serien har fått skyhöga betyg av såväl tittare som kritiker. Serien handlar om ett gäng pojkar som letar efter sin mysteriöst försvunna vän Will Byers. Dagens klipp är från Denna artikel kan ha en del spoilers så läs på egen risk!

Om du inte bott under en sten det senaste året så har du nog inte undgått att höra om serien ’Stranger Things’. Serien har blivit extremt kritikerrosad och har som mest fått 9.9 i betyg på IMDB. Serien har dragit enormt stora tittar sifforor och enligt uppgifter sågs den första säsongen av hela 14,7 miljoner, bara i Amerika och under de första 35 dagarna. Detta gör serien till den tredje mest sedda på Netflix strax bakom Huset Fullt – Igen och Orange is the New Black. Serien och seriens skådespelare har även blivit nominerade och vunnit en hel del priser. Bland dessa hittar vi Millie Bobby Brown som spelar en av huvudkaraktärerna ’Eleven’. Hon tillsammans med sina medskådelspelare Joe Keery, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Matthew Modine, Noah Schnapp, Cara Buono, Joe Chrest, Natalia Dyer, Charlie Heaton och en hel del fler blev nominerade för en Screen Actors Guild Award för bästa rollsättning.

Två av dessa får vi möta i dagen klipp. Wired är en kanal som kommit på iden att ge frågor från google, alltså frågor som ställts flest gånger i googles sökresultat. Joe Keery som spelar den först mycket hatade karaktären Steve Harrington som sen blir en mycket älskvärd karaktär, svarar tillsammans med sin medskådespelare Gaten Matarazzo som också är en av seriens mest älskade karaktärer. I klippet får vi se en hel del kemi mellan de två skådespelarna och man förstår varför productionen valde att ge dem ett eget spår i serien, för att inte spoila för mycket.

Om du inte sett serien än streamar både säsong 1 och 2 just nu på Netflix!