Innovativa TV-spelstrailers

TV- och datorspelsutvecklingen är en innovation som tagit världen med storm. Med allt mer detaljerade miljöer och karaktärer blir spelupplevelserna helt otroliga. Idag tänkte vi därför visa några videoklipp på populära spel vars grafik och ljudbild är utöver det vanliga.

Final Fantasy VII, the remake

Alla Final Fantasy-fans runt om i världen väntar idag tålmodigt på den omgjorda utgåvan av det populära PlayStation-spelet Final Fantasy 7, från 1997, ska lanseras. Den nya upplagan av spelet, som skapats av spelutvecklan Square Enix, kommer att bjuda in till en innovativ grafik och ljudbild vi tidigare inte stött på när det kommer till TV-spel. Se trailern här nedan och upplev skillnaden själv.

The sims 4

Det populära datorspelet the sims lanserades första gången år 2000 och var till en början mer lik Minecraft än vad spelet utvecklats till idag. Efter den första utgåvan av The Sims kom sedan med några års mellanrum en uppdaterat utgåva The Sims 2. Här kom grafiken och spelfunktionerna att bli allt mer avancerade och bara några år senare kom dess uppföljare The Sims 3. Idag är det the Sims 4 som gäller och i videon här nedanför kan du själv få känslan av vad det innebär.

https://youtu.be/z00mK3Pxc8w

FIFA 18

Varje år får vi en ny upplaga av det populära fotbollsspelet FIFA och FIFA18 är något utöver det vanliga. Här möts vi av otrolig grafik med fotbolls ikoner som bland annat Ronlado. I spelet kan man även få möjligheten att följa en unik storyline som är väl genomtänk och mycket underhållande.

Dragon Age Inquisition

Dragon Age Inquision lanserades 2014 och är ett mycket visuellt TV-spel. Här möts vi inte bara av en otrolig vacker grafik och innovativ ljudbild, utan även av en fanatisk storyline. Spelet är uppbyggt på en öppen värld och du kommer att kunna förflytta dig runt. Tack vare grafiken blir spelupplevelsen total!

https://youtu.be/wqvIISBA3I4