Veckans videoklipp

Återigen är vi mitt i en vecka och det är dags att stanna upp för att ta del av nya, härliga videos. Något som man bör göra minst tre gånger i veckan, då vardagen kan vara så allvarlig och det tar inte alltid så lång tid. Du kan bestämma hur länge du vill spendera på videos, allt för att uppmuntra dig mitt i veckan att kämpa på tills det är helg och det som kan krävas är ynka 30 minuter. 

Det finns en youtuber som jag tycker har ganska roliga videos där hon hittar på massor av konstiga saker tillsammans med att vara samhällskritisk och prata random om saker. Hennes namn är Liza Koshy och var en av de första personerna som presenterades på Vine, appen där du spelare in en kort video på bara några sekunder och du kan klippa hur du vill som gör att det framstår som coola effekter.

Hon driver tre olika konton, en som är hennes egna och en som hon driver tillsammans med hennes pojkvän, David Dobrik som också är en youtuber samt en ytterligare kallas Liza Koshy Too. Här visas mångfaldiga videoklipp och den video som vi kommer visa nedanför är så kallade ”Adventurezzz with Lizzza”. I den här video åker hon och handlar i en matbutik där hon dansar, gör simpla skämt som kan räknas som ”dåliga skämt” och pratar om sig själv hur hon handlar eller äter. Se videon för att få en egen upplevelse av Liza Koshy och vänta till slutet där det kommer visas bloopers. Video är totalt 5 min 47 sekunder.

Fakta om Liza Koshy:

Elizabeth ”Liza” Koshy är enligt IMDb.com en av världens mest kända YouTube personligheter och en föredetta stjärna inom Vine. Hon är också en stor kändis via sociala medier där hon fortsätter sin humoristiska personlighet att förgylla andras vardag. Hennes Youtube-kanal är också en av de mest snabbväxt kanalerna någonsin på den omtyckta tjänster med att gått upp nästa sex miljoner följare under bara år 2016. Under sommaren år 2017 nådde hon totalt 10.4 miljoner så kallade subscribers och gör henne till den snabbaste växande youtube-kanalen.