Poker

Idag tänkte vi skriva lite fakta om poker online och poker i verkligheten. Hur intressant är inte sällskapsspelet poker när man tänker efter? Vi har hittat ett par riktigt intressanta klipp som vi har inkluderat nedan i inlägget.

Det är inte många personer som vet hur man spelar poker och hur själva spelet går till men alla kan lära sig om man har viljan. Vi har alltid undrat vad som avgör att man vinner. Efter att ha kikat på några videoklipp som visar hur man spelar poker så förstår vi att det är personen med den bästa ”handen” som vinner. Det gäller att tänka smart när man spelar för man vet aldrig vilka kort sin motståndare har. Somliga spelar för att det är roligt och andra för att vinna pengar. Man kan vinna helt otroliga summor när man spelar poker så det gäller att tänka smart och slå sina motståndare.

Man kan givetvis även utgå ifrån olika stategier som gör att man kan komma långt men framför allt är det personen med dem bästa korten som vinner. ”Royal Flush” sägs vara den absolut mäktigaste och bästa handen som man kan ha eftersom den slår alla andra händer oavsett vad. Man kan bluffa sig fram i vissa lägen men om en utav spelarna har ”Royal Flush” är det ingen stor chans att spelaren lägger sig och detta leder till att han eller hon vinner med den mäktiga handen.

Man kan spela poker i verkliga livet genom att sitta runt ett bord men man kan även spela online. Om man spelar i verkligheten så behöver man vara ett par personer. Att spela online kan vara ett bra val ifall man inte har någon vän som delar samma intresse för poker. När man spelar på nätet så kommer det alltid dyka upp andra personer som vill spela och på detta viset har man möjlighet att lära sig mer. Vi har själva kikat runt lite och lyckades finna denna sidan http://www.svenskvideopoker.se/ som är mycket bra ifall man är intresserad utav att spela online. På den hemsidan får man tips om nätcasinon som man kan spela poker hos.

Vi tycker verkligen att poker är intressant och skulle gärna vilja lära oss mer om det. Man kan dessutom se ett flertal kändisar som spelar poker som bland annat fotbollspelaren Cristiano Ronaldo och pokerproffset Dan Blitzerian. På grund av detta har allt fler personer öppnat ögonen för spelet.

Denna video visar tre berömda händer genom tiderna:

http://www.youtube.com/watch?v=TAO1Y0WNlmg

Här kan ni se vilket värde händerna har i poker:

Denna video visar 10 filme r som handlar lite om poker:

Slutligen kan vi konstatera att mycket handlar om kunskap när man spelar poker men det gäller också att ha lite tur under spelets gång. Man behöver ha tur när det kommer till korten och kunskap när det kommer till spelet, för att veta hur man ska använda korten och när.

Vad tycker ni gällande detta? Tycker ni att poker är intressant och har ni själva spelat någon gång? Om inte, skulle ni kunna tänka er att spela?