Veckans klipp: TV-serier vi saknar

Idag kommer vi att gå in på något helt annorlunda, nämligen TV-serier. Fast detta hör ju självklart till klipp och videor. Vi älskar TV-serier och i nuläget finns det många bra serier som sänds på TV där det förekommer nya avsnitt. Trots detta finns det serier vi saknar sprillans nya avsnitt ifrån. Denna video nedan visar 10 TV serier som en gång varit mycket populära och som vi idag vill ska komma tillbaka med nya avsnitt. Självklart sänds vänner, seinfield och dexter fortfarande på TV men det är samma avsnitt om och om igen. Tänk er om dessa serier hade kommit ut med nya avsnitt och varit pågående fortfarande? Det vore helt amazing för oss som älskar serier.

Kolla in klippet nedan för att se vilka serier som många utav oss saknar idag:

Vi minns Breaking Bad, Dawsons Creek, Vänner, Seinfield, Buffy the Vampire Slayer, Dexter och Seinfield. Vår favorit är givetvis Vänner (Friends), den serien kommer aldrig att bli dålig och vi kan se om den flera gånger trots att vi redan sett avsnitten flera gånger tidigare. För ett tag sen sades det att Vänner (Friends) skulle komma ut med en film men det har gått något år nu så det verkar inte ske tyvärr. Det hade varit riktigt grymt dock! Vi såg fram emot att se fortsättningen på Ross och Rachels förhållande samt hur det gick senare för Monica, Chandler och tvillingarna.

Även Seinfield är en favorit som vi tycker ska komma tillbaka med nya avsnitt i TV-rutan. Än idag visas Seinfield på TV här i Sverige men det är gamla avsnitt även där. Det hade varit fantastiskt om det fanns nya avsnitt att kika på. Seinfield får oss

Vilken utav dessa serier i videon är er favorit? Tittar ni än idag på någon utav dessa serier som nämnts?