Veckans klipp

Den här veckan har vi ett otroligt klipp att visa som gått viralt och har flera miljoner visningar världen över. Vi ser här nedanför ett kort klipp där ett sjölejon drar ner en liten flicka i vattnet utan någon som helst varning.

Anledningen till varför sjölejonet agerade som den gjorde är fortfarande oklart men det finns måga spekulationer kring det. Det är otroligt tråkigt när något sådant ska hända ett litet barn men det är samtidigt en påminelse för hur oförutseddbar moder natur kan vara.

Här nedan har vi ett klipp med samlade klipp från djur som helt utan varning gått till attack.

https://www.youtube.com/watch?v=G7WFRXL8WGE

Viktigt att ta med sig härifrån är att alltid ta det säkre före det osäkra och enbart vistas omkring djur om du är erfaren eller har med dig en erfaren guide. Detta bör dock inte skrämma iväg dig från att se djur ute i det vilda vilket är en ofattbar syn du sällan ser.

Här kan du se andra sidan av myntet och hur underbar naturen kan vara när den inte känner sig hotad:

Om du verkligen älskar djur i det vilda kan vi starkt rekommendera att du besöker ett safari någonstans i Afrika. Här har du möjligheten att fotografera och se vildlivet i sitt naturliga habitat. Det är en syn man sällan ser och något få upplever under sina liv.